top of page

Beer&Bite is een bijzonder concept van Die van het eten: Een middag of avond genieten van lekker eten gecombineerd met een heuse bierproeverij. Om het nog completer te maken, werkt Die van het eten samen met een biersommelier die je meer vertelt over het biertje wat je proeft en waarom het zo goed bij het gerecht past. De te proeven bieren worden afgestemd op het menu en bij elke gang wordt dan ook een passend proefbiertje geschonken; we zoeken de ‘smaakhaakjes’.  Beer&Bite is in of rond ‘s-Hertogenbosch te b(ez)oeken.
 

Beer&Bite is voor iedereen die van lekker eten houdt en graag een (speciaal)biertje drinkt. En speciaal voor dames die (nog) niet precies weten welk biertje ze lekker vinden, is er de Beer & Bite ladies! Tijdens deze avond vertellen we je meer over de biertjes die we bij het eten proeven, testen we je bierkennis en steek je ook nog wat op over de keuze voor een bepaald biertje.

Wil je een Beer&Bite thuis met vrienden of in een speciale setting? Daar overleggen we graag over met jou!
Beer&Bite kan ook verzorgd worden als groepsactiviteit: Ideaal voor bijvoorbeeld een teamuitje! Interesse? Neem dan contact met ons op.

 

bottom of page